Tananyagfejlesztés

Interaktív, digitális tananyag fejlesztés, kivitelezés, kiadás
Napjainkban a folyamatosan modernizálódó, korszerűsödő hazai oktatási rendszerben is jelentős integrációs törekvések figyelhetők meg. Az egyre jobban specializálódó megoldások további fejlődésének alapját pedig a piacon megtalálható különböző informatikai technológiák versengése biztosítja. 

A diákok számára már a kezdetektől biztosított volt a hasznos informatikai eszközök és szolgáltatások folyamatos használata. Kezdetben beépült az oktatásba az írásvetítő, mint szemléltető eszköz, később a számítógép és a projektor módszeres alkalmazásával a vizuális szemléltetés modernizálódott.

A diákok célirányosan ismerkednek a számítógéppel, a szoftverrel, és a hardverrel, megtanulják kezelni a fontosabb programokat, és a bonyolultabb alkalmazásokkal is megismerkednek, részévé válva, és megfelelve ezáltal a mai kor információs társadalom által támasztott elvárásoknak. Az oktatási intézmények számára pedig hamarosan elkerülhetetlen lesz a hatékony informatikai módszerek alkalmazása és integrálása a meglévő módszertanokba.

Ebben tud cégünk segíteni!

Hit enter to search or ESC to close