Tanácsadás

A magántulajdonban lévő Digikönyv Kft. felnőttképzéssel és az oktatással kapcsolatos tananyagfejlesztés, valamint az ehhez kapcsolódó tanácsadás több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalatot kamatoztató jó minőségű, gyakorlatban használható, és megfizethető árú szolgáltatásokat nyújt a legmodernebb oktatástechnikai kihívásoknak is megfelelő tartalmak fejlesztésére és folyamatos szinten tartására.
Az elmúlt időszakban számos ügyfelünknek tudtunk segíteni abban, hogy a folyamatosan változó piaci környezetnek is megfelelő humán erőforrás képzése megőrizze versenyképességét. Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt szolgáltatási struktúra időtálló, alkalmazásukkal meg lehet felelni a változó kihívásoknak.

Segítségünkkel tudatossá, ennek eredményeképpen pedig sokkal hatékonyabbá és nyereségesebbé tehetik cégük képzési struktúráját és a rendelkezésre álló képzési anyagokat.
Fókuszunk középpontjában a képzési és oktatási tréningeket nyújtó cégek is kiemelt helyet kaptak.
• Lehetőség van olyan speciális oktatási megoldások megvalósítására is, melyek a hagyományos oktatásoknál nem kivitelezhetők (pl. e-learning anyagok fejlesztése és alkalmazása)
• E-learning/M-learning tananyagok alkalmazása a hagyományos tudásanyagot kiegészítve, átalakítva, multimédiás, online képzési anyagok fejlesztése
• Oktatási szaktanácsadás oktatási vezetők, képzési felelősök, humánpolitikai szakemberek számára ingyenes konzultációt biztosítunk, hogy a cég informatikai infrastruktúrájához és profiljához legjobban illeszkedő képzési anyagok álljanak a rendelkezésükre

Mobil oktatási környezet kialakítása
A mobil eszközök, notebookok, tábla gépek vagy mobil telefonok használata ma már mindennapos. Erre a kényelmesen és rugalmasan használható munkakörnyezetre építettük rá a felső-vezetői képzés hatékonyságát maximalizáló keretrendszerünket, amely nemcsak a képzési stratégiával rendelkező vállalatoknak, hanem a coaching-gal foglalkozó cégeknek is megoldást nyújt.

Megjegyzés: Részletesebb információkért PDF tájékoztatót kap, amelyben bővebb információt talál, pl.: modern informatikai környezet és Apple infrastruktúra alkalmazása, mobil oktatóterem kialakítása, rugalmas, interaktív tananyag kialakítása, stb.
Igény esetén kollégánk rendelkezésre áll egy rövid demóval is!

Hit enter to search or ESC to close