Site logo
Digikönyv Kft.
© 2015 digikönyv kft e-mail

elektronikus könyvkiadás

Interaktív digitális könyvek tervezése, elkészítése, kiadása
A Digikönyv Kft. szakértő szakmai segítséget nyújt elektronikus könyvének színvonalas elkészítésétől az értékesítésig.
Nagyon sok kérdés fogalmazódhat meg az elektronikus könyv - e-book - elkészítésével kapcsolatban, de kiadónk készen áll leendő ügyfeleivel közösen megoldani ezeket a feladatokat.
Amit tudni kell az elektronikus könyv - e-book - és a papír alapú könyv közötti különbségről:
  • Az elektronikus könyv olcsóbb (nincs nyomdaköltség, papírköltség, csomagolás)
  • Az elektronikus könyv árát a szerző és a kiadó egyezteti /tartalmazza: értékesítés költségét, szerző jogdíját
  • Az értékesítési adatok folyamatos, online ellenőrzési lehetősége
  • Az interaktív digitális könyveink jelenleg az Apple könyvesboltjában érhetőek el!

tananyag fejlesztés

Interaktív, digitális tananyag fejlesztés, kivitelezés, kiadás
Napjainkban a folyamatosan modernizálódó, korszerűsödő hazai oktatási rendszerben is jelentős integrációs törekvések figyelhetők meg. Az egyre jobban specializálódó megoldások további fejlődésének alapját pedig a piacon megtalálható különböző informatikai technológiák versengése biztosítja.

interactive_images-graphic_2x

A diákok számára már a kezdetektől biztosított volt a hasznos informatikai eszközök és szolgáltatások folyamatos használata. Kezdetben beépült az oktatásba az írásvetítő, mint szemléltető eszköz, később a számítógép és a projektor módszeres alkalmazásával a vizuális szemléltetés modernizálódott.

A diákok célirányosan ismerkednek a számítógéppel, a szoftverrel, és a hardverrel, megtanulják kezelni a fontosabb programokat, és a bonyolultabb alkalmazásokkal is megismerkednek, részévé válva, és megfelelve ezáltal a mai kor információs társadalom által támasztott elvárásoknak. Az oktatási intézmények számára pedig hamarosan elkerülhetetlen lesz a hatékony informatikai módszerek alkalmazása és integrálása a meglévő módszertanokba.

gallery-ecosystems

Ebben tud cégünk segíteni!

lokalizáció

Appstore és GooglePlay alkalmazások lokalizációja
globe
Eltökélt szándékunk, hogy a jelenlegi kínálatban szereplő, népszerű és hasznos alkalmazások magyar nyelven is elérhetőek legyenek. Legyen szó oktatást segítő, vagy éppen szórakoztató alkalmazásról, netán játékról, Meggyőződésünk szerint az anyanyelvünkön elérhető alkalmazások nagy segítséget jelentenek a felhasználók számára abban, hogy a modern mobil eszközök kezelését, használatát készségszinten elsajátítsák.

tanácsadás

A magántulajdonban lévő Digikönyv Kft. felnőttképzéssel és az oktatással kapcsolatos tananyagfejlesztés, valamint az ehhez kapcsolódó tanácsadás több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalatot kamatoztató jó minőségű, gyakorlatban használható, és megfizethető árú szolgáltatásokat nyújt a legmodernebb oktatástechnikai kihívásoknak is megfelelő tartalmak fejlesztésére és folyamatos szinten tartására.
Az elmúlt időszakban számos ügyfelünknek tudtunk segíteni abban, hogy a folyamatosan változó piaci környezetnek is megfelelő humán erőforrás képzése megőrizze versenyképességét. Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt szolgáltatási struktúra időtálló, alkalmazásukkal meg lehet felelni a változó kihívásoknak.
ipad_byod_w640
Segítségünkkel tudatossá, ennek eredményeképpen pedig sokkal hatékonyabbá és nyereségesebbé tehetik cégük képzési struktúráját és a rendelkezésre álló képzési anyagokat.
Fókuszunk középpontjában a képzési és oktatási tréningeket nyújtó cégek is kiemelt helyet kaptak.
• Lehetőség van olyan speciális oktatási megoldások megvalósítására is, melyek a hagyományos oktatásoknál nem kivitelezhetők (pl. e-learning anyagok fejlesztése és alkalmazása)
• E-learning/M-learning tananyagok alkalmazása a hagyományos tudásanyagot kiegészítve, átalakítva, multimédiás, online képzési anyagok fejlesztése
• Oktatási szaktanácsadás oktatási vezetők, képzési felelősök, humánpolitikai szakemberek számára ingyenes konzultációt biztosítunk, hogy a cég informatikai infrastruktúrájához és profiljához legjobban illeszkedő képzési anyagok álljanak a rendelkezésükre
tablet training
Mobil oktatási környezet kialakítása

A mobil eszközök, notebookok, tábla gépek vagy mobil telefonok használata ma már mindennapos. Erre a kényelmesen és rugalmasan használható munkakörnyezetre építettük rá a felső-vezetői képzés hatékonyságát maximalizáló keretrendszerünket, amely nemcsak a képzési stratégiával rendelkező vállalatoknak, hanem a coaching-gal foglalkozó cégeknek is megoldást nyújt.

Megjegyzés: Részletesebb információkért PDF tájékoztatót kap, amelyben bővebb információt talál, pl.: modern informatikai környezet és Apple infrastruktúra alkalmazása, mobil oktatóterem kialakítása, rugalmas, interaktív tananyag kialakítása, stb.
Igény esetén kollégánk rendelkezésre áll egy rövid demóval is!

———————————————————————————————————
Kérem vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal:
Könyvkiadás: editor@digibooks.hu
Oktatás, tanfolyam, tréning: oktatas@digibooks.hu